Embotits Muntal

A Xarcuteria Muntal elaborem els millors embotits cuits, seguint el mateix mètode d'elaboració des de 1960, li oferim una selecció de sabors únics, que el transportaran a tot un món de sensacions i aromes que mai ha experimentat.

Tots els embotits cuits que oferim són elaborats amb carn de porc Duroc, embotits amb tripa natural, cuits a la caldera lentament, i 100 % lliures d'al·lèrgens.

Bull Blanc

Bull Blanc Muntal

Aspecte:
Calibre gros.
Alguns ingredients estan a daus, això li dóna un tall amb l'aspecte singular del bull blanc.

Gust i aroma:
És una peça molt tendra que es fon a la boca. Té un sabor suau amb presència de punts de pebre

Suggeriments i maridatges:
Els vins amb cos, de tipus Priorat, Conca de Barberà o Terra Alta, en són els millors aliats.

Bull Negre

Bull Negre Muntal

Aspecte:
Calibre gros.
Els ingredients no estan picats gaire fins, per això en el tall s'aprecien diferents textures, la sang cuita li dona el color característic.

Gust i aroma:
És una peça molt tendra que es fon a la boca. Té el sabor intents i que perdura en boca

Suggeriments i maridatges:
Un condiment indispensable per als guisats, com ara els pèsols a la cassola o les faves a la catalana. 
Els vins amb cos, de tipus Priorat, Conca de Barberà o Terra Alta, en són els millors aliats.

Catalana Trufada

Catalana Trufada Muntal

Aspecte:
Calibre gros.
Tall de tonalitats rosades i ingredients picats no molt petits, es poden veure els daus de tòfona.

Gust i aroma:
Es caracteritza per el gust que li dóna la tòfona collida i macerada de forma artesenal a la mateixa comarca d'Osona.

Suggeriments i maridatges:
Clombina perfectament amb una amanida de fruits secs i formatge fresc.
Es pot acompanyar amb tot tipus de vins, gràcies a l'aroma que li otorga la tòfona.