Botifarres Fresques Muntal

Xarcuteria Muntal té la fama d'elaborar la millor botifarra d'Osona i possiblement de Catalunya.

Pel fet que la botifarra es fa: de forma artesanal, amb carn de Porc Duroc, tripa natural i sense cap tipus d'aditiu ni al·lèrgen.

A la brasa, a la paella, esparracada, al forn, etc... La botifarra es pot cuinar de mil i una maneres, i sigui quina sigui la forma de emplatar-la t'assegura un àpat bo i saludable.

Botifarra Fresca

Botifarra Crua Muntal

Aspecte:
Calibre mitjà i de mùltiples mides.
De color rosat intens per la seva frescura.

Gust i aroma:
El porc Duroc que es fa servir per elaborar-la li otorga una textura que fa que cada tall es fongui a la boca.
El fet de no portar cap aditiu permet degustar tots els ingredients del producte: magre de porc, sal i pebre.

Suggeriments i maridatges:
Cuita  i 'esparrecada' a la brasa, i coberta amb ceba caramelitzada i formatge. Una delícia.
Marida perfectament amb vins negres joves i reserva.

Botifarra Fresca Picant

Botifarra Crua Muntal

Aspecte:
Calibre mitjà i de mùltiples mides.
De color rosat intens i amb més presència de traces de pebre.

Gust i aroma:
El porc Duroc que es fa servir per elaborar-la li otorga una textura que fa que cada tall es fongui a la boca.
La major quantitat de pebre acabat de moldre, li dóna un sabor incomparable.

Suggeriments i maridatges:
Amb mongetes del Ganxet són un plat únic.
Marida fàcilment amb vins negres reserva o altres amb còs.

Botifarra de Bolets

Botifarra de Bolets

Aspecte:
Calibre mitja i de curta llargada.
Es pot apreciar la presència de bolets barrejats juntament amb la carn.

Gust i aroma:
En el moment de cuinar-la desprèn una aroma de bolets que fa venir ganes de tastar-la.
Els bolets frescos i prèviament cuinats, juntament amb la carn de la botifarra de Can Muntal, ofereix una dança de sabors al paladar.

Suggeriments i maridatges:
Merida a la perfecció amb vins del Priorat i Montsant.

Botifarra d'Alls Tendres

Botifarra Alls Tendres

Aspecte:
Calibre mitjà i de curta llargada.
De color rosat intens i alls tendres picats i repartits de forma homogènia.

Gust i aroma:
El gust de la carn de porc de la millor botifarra crua i dels alls tendres cuits prèviament a foc lent, combinen esplèndidament.
Alls tendres molt frescos cuits amb paciència, aquest es el secret del sutil gust.

Suggeriments i maridatges:
Acompanyada de una llesca de pa torrat a la brasa.
El suau gust d'all tendre fa que combini amb un àmpli ventall de vins.

Botifarra de Calçots

Botifarra de Calçots

Aspecte:
*Botifarra de Temporada. Calibre mitjà i de curta llargada.
De color rosat i ataronjat, per la combinació de la salsa dels calçots amb la carn.

Gust i aroma:
Calçots cuits amb llenya, salsa de calçots casolana i carn de porc Duroc, el sabor d'una calçotada a cada mossegada.
De textura molt amorosa, cada tall es desfa a la boca.

Suggeriments i maridatges:
Proba de fer-ne un bocata, et sorprendrà.
Marida perfectament amb vins negres joves i reserva.

 

Xoriç Fresc i Xipolata

Xoriç fresc i Xipolata

Aspecte:
Calibre mitjà i de curta llargada.
De color vermell intens

Gust i aroma:
Carn de porc Duroc, alls i pebres, aquest són els ingredients que fan possible aquest xoriç de sabor tradicional.
De textura molt amorosa, cada tall es desfa a la boca.

Suggeriments i maridatges:
Proba de fer-ne un bocata, et sorprendrà.
Marida perfectament amb vins negres joves i reserva.