Vista de la botiga de Xarcuteria MuntalXarcuteria Muntal neix l'any 1960, quant en Ramón i la Mercè van decidir obrir una petita botiga al poble de Taradell.

Des d'aquell dia, el poble de Taradell compta amb una xarcuteria artesana de primera qualitat, on els dos propietaris que havien vist sempre fer embotits a la casa on van néixer, van aplicar tot el que havien après per fer una selecció d'embotits tradicionals.La botifarra, la llonganissa, el fuet, la somaia, els bulls, la catalana i molts altres productes van ser molt ben rebuts per la gent del poble.

A l'any 2007, en Ramòn i la Mercè van traspassar la botiga al seu fill, en David Muntal.Volia seguir amb la tradició familiar i no deixar d'oferir als clients tota la seva varietat d'embotits, això si, sempre tenint clar que no s'havia de canviar la manera d'elaborar que caracteritza Xarcuteria Muntal. Sempre tenint en compte que el més important de tot és, poder Interior de Xarcuteria Muntaloferir el millor servei, i seguir oferint els embotits lliures d'aromes artificials, colorants, i conservants. Només així es conserva tot el sabor i la textura de cada un dels productes elaborats.

 
Així és, com després de molts anys, Xarcuteria Muntal ha canviat la seva imatge exterior tot conservant les arrels de pagès, que ens permeten oferir-vos un dels millors serveis en el camp de l'alimentació artesana.